Ägget har knäckts & kycklinghuvudet har tittat ut.
Vingarna & klorna har oxå tittat fram.
Hjälp, verkar den skrika.
Choklad tårtbotten som innehöll Chilichokladganache (gjord på Lindt's chillichoklad) & nutellakräm. Spacklad med italiensk smörkräm. Täckt med sp. Dekorerad med sp, gp & smörkräm.
Min bästis Cilla hade födelsedagsbrunch för familj & vänner i söndags & ville gärna ha en tårta med massor av choklad.
Allt som kunde gå fel under baket gick fel. Jag bakade 3 tårtbottnar & 2 av dem blev platta, torra & stenhårda. Den italienska smörkrämen skar sig. Sockerpastan kladdade & jag fick kassera nästan 1 kg. Jag svor som en borstbindare & kom i säng väldigt sent, men jag e sååååååååå nöjd med resultatet. Fick idéen efter en av bilderna i galleriet på www.tartdecor.se. Men gjorde den lite annorlunda i färg & utseende. Den blev så himla cool, tycker jag. God var den oxå. Smakerna var fantastiska tillsammans, Så mer chilli & italiensk smörkräm. En riktig kaloribomb. Kul att få smaka själv. Jag smakar mest mousserna var för sig.
Grattis Cilla.
Nämen så söööööööt!!! Åh vilken rolig tårta att ställa fram på bordet :). Vad mycket fint du gör!
SvaraRaderaVarma hälsningar/ Caroline- St Heaven street
Tusen tack Caroline. Roligt att du gillar det jag gör. Nu ska jag gå in o kika på din sida lite. ;O) Linda
SvaraRadera